Perinteiset keitot kaipaavat välillä tuunausta. Tässä minun versioni jauhelihakeitosta.
8 annosta
1 sipuli
1 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
2 pss kasvissuikaleita (á 250g)
500 g chilitomaattimurskaa
1 l vettä
2 kpl kasvisfondikuutiota
mustapippuria maun mukaan
200 g paprika & sipuli tuorejuustoa
2 rkl persiljaa
Kuumenna öljy kattilassa ja paista siinä jauheliha kypsäksi. Ota valmis jauheliha pois kattilassa ja laita sivuun odottamaan.
Silppua sipuli ja lisää se kattilaan, freesaa hetki.
Kaada kattilaan tomaattimurska, vesi, fondi ja mustapippuri.
Lisää joukkoon kasvissuikaleet ja kypsennä niitä noin 10 minuuttia.
Laita joukkoon jauheliha ja tuorejuusto, sekoita juusto tasaisesti keiton joukkoon.
Kitä vielä noin 5 minuuttia.
Lisää lopuksi persilja.
Tarjoa ruisleivän kera.
Keiton hinnaksi tuli noin 8,20€ ja annoshinta vain reilu 1€
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti