Kun on kerran tehnyt itse pinaattilettuja, niitä ei enää kyllä mielellään osta valmiina.
Nämä ovat helppoja ja suht nopeita valmistaa.
Sopii päivälliseksi sekä välipalaksi.
Neljälle tarvitset
3 kananmunaa
7 1/2 dl maitoa
4 dl jauhoja
1 tl suolaa
150 g tuoretta pinaattia
2 porkkanaa
Aloita raastamalla porkkanat ja silppua pinaatti pieneksi silpuksi.
Riko munat kulhoon ja lisää maito.
Sekoita jauhot ja suola muna-maitoon, vispaa kunnes seos on tasaista.
Lisää hieno porkkanaraaste ja pinaatti joukkoon.
Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
Paista pannulla lettuja ja tarjoa puolukkahillon kanssa.
Pinaattiletut tulivat maksamaan noin 3€
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti