6. syyskuuta 2016

Pinaatti-porkkanaletut

Kun on kerran tehnyt itse pinaattilettuja, niitä ei enää kyllä mielellään osta valmiina.
Nämä ovat helppoja ja suht nopeita valmistaa.
Sopii päivälliseksi sekä välipalaksi.


Neljälle tarvitset

3 kananmunaa
7 1/2 dl maitoa
4 dl jauhoja
1 tl suolaa
150 g tuoretta pinaattia
2 porkkanaa

Aloita raastamalla porkkanat ja silppua pinaatti pieneksi silpuksi. 
Riko munat kulhoon ja lisää maito. 
Sekoita jauhot ja suola muna-maitoon, vispaa kunnes seos on tasaista. 
Lisää hieno porkkanaraaste ja pinaatti joukkoon. 
Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia. 

Paista pannulla lettuja ja tarjoa puolukkahillon kanssa. 

Pinaattiletut tulivat maksamaan noin 3€



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti