1. elokuuta 2016

Vispipuuro ja uskomattoman rapeat sämpylät

Valmistin vispipuuron vaihteeksi punaherukoista, mukavaa vaihtelua perinteiselle puolukkavispipuurolle.


8 hengen vispipuuroon tarvitset:

1 l vettä
1 1/2 dl mannasuurimoita
1/4 tl suolaa
1 1/4 dl sokeria
3 dl punaherukoita

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää mannasuurimot veteen. Lisää suola ja sokeri.
Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia ja lisää marjat. Keitä vielä noin 8 minuuttia. Sekoita välillä.
Anna puuron hiukan jäähtyä. Laita puuro yleiskoneeseen ja vispaa sitä noin 15 minuuttia, kunnes vispipuuro on kuohkeaa ja väri on muuttunut vaaleammaksi.

Nauti maidon kera.

Vispipuuron hinnaksi tuli noin 2,50€


Uskomattoman rapeat ja maukkaat sämpylät. Sämpylöitä valmistui 19kpl ja hinnaksi tuli noin 1€.

Sämpylöiden reseptin löydät täältä





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti