7. marraskuuta 2016

Keltainen siskonmakkarakeitto

Hieman erilainen siskonmakkarakeitto.


8 hengelle

500 g porkkanoita
300 g lanttua
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
1 rkl currya
1/2 tl kurkumaa
1/2 tl mustapippuria
1 1/2 l vettä
1 kanaliemikuutiota
1 kasvisliemikuutio
1 laakerinlehti
250 g sulatejuustoa (koskenlaskija)
500 g siskonmakkaroita
persiljaa

Hienonna sipulit ja valkosipuli. Raasta juurekset karkeaksi raasteeksi. 
Kuumenna öljy kattilassa ja lisää curry ja kurkuma. 
Lisää joukkoon kasvisraaste ja sipulit, sekoittele hetki. 
Kaada vesi kattilaan ja lisää kasvisliemikuutiot ja loput mausteet. 
Anna kiehua noin 10 minuuttia. 
Lisää sulatejuusto pieninä nokareina ja anna sulaa. 
Puserra siskonmakkarat keittoon ja anna kiehua noin 10 minuuttia. 
Tarkista keiton maku ja lisää suolaa, jos tarvetta. 
Silppua persilja ja lisää se keitoon. Persiljaa saa laittaa reilusti. 

Nauti keitto leivän kanssa. 

Keiton hinnaksi tuli noin 7,30€. Annoshinnaksi tuli noin 0,90€





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti