26. heinäkuuta 2016

Tarte fine aux rhubarbe

Parvekkeellamme kasvaa raparperi ja siitä on saatu satoa jo moneen piirakkaan. Viimeisistä raparpereistä tein tänään jälkiruoaksi uskomattoman hyviä torttuja.
Torttujen valmistus on todella helppoa ja nopeaa, suosittelen!


Tarvitset:

Raparperia
Voitaikinalevyjä
Tomusokeria

Vaniljajäätelöä tai vaniljakastiketta

Leikkaa raparperin varret erittäin ohuiksi suikaleiksi, esim. juustohöylällä tai mandoliinilla.
Sulata voitaikinalevyt ja siivilöi niiden päälle tomusokeria, niin että pinnasta tulee valkoinen. 
Lado raparperit voitaikalevyjen päälle ja lisää vielä tomusokeria, niin että pinnasta tulee jälleen valkoinen. 


Paista piiraat uunissa 225 asteessa noin 10-15minuuttia. 
Tarjoa hieman jäähtyneenä vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa. NAM! 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti