Kokeilimme ensimmäistä kertaa soijaproteiinipaloja ja yllätyimme positiivisesti. Tuote otetaan ehdottomasti mukaan ruokavalioomme.
Soijaproteiinipaloissa on samanlainen suutuntuma, kuin kanassa. Kokeile ihmeessä!
4 annosta
1 ps (280 g) Oumph! The chunk - soijaproteiinipaloja
2 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
n. 1 tl currya
200 g parsakaalia
100 g ohuita vihreitä papuja
400 ml kookosmaitoa
n. 1 tl suolaa
pari oksaa persiljaa
n. 1 dl vettä
Sulata soijaproteiini ja paista niitä pannulla öljyssä noin 5 minuuttia.
Siirrä palat sivuun.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.
Kuullota sipuleita ja currya öljyssä pannulla.
Irrottele parsakaalin kukinnot pieniksi osiksi ja kuutioi varsi pieniksi paloiksi.
Lisää parsakaali, pavut ja kookosmaito pannulle.
Mausta suolalla ja hauduta, kunnes parsakaalit ovat lähes kypsiä.
Lisää paistetut soijaproteiinit kastikkeen joukkoon ja kuumenna vielä muutama minuutti.
Ohenna kastiketta hiukan vedellä, jos se on liian paksua,
Tarjoa kookoscurry basmatiriisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti