20. helmikuuta 2017

Jauhemaksapihvit



Ohjeesta tulee noin 12 pihviä

350 g jauhettua naudan maksaa
450 g rakaa raastettua perunaa
150 g raakaa sipulia
2 kananmunaa
1 tl meiramia
1 1/2 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl mustapippuria

Paistamiseen voita ja öljyä

Raasta perunat ja valuta/purista niistä ylimääräiset nesteet pois. 
Kuori ja silppua sipuli pieneksi. 
Laita sipuli, perunaraaste, munat ja mausteet kulhoon. 
Sekoita joukkoon myös maksa ja sekoita seos tasaiseksi. 

Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy sekä voi. 
Nostele kauhalla pannulle pihvejä, tasoita lastalla pinta sileäksi. 
Paista pihvejä molemmin puolin noin 3-4 minuuttia.
Anna pihvien paistua rauhassa, älä kääntele tai liikuttele niitä paiston aikana.

Tarjoile pihvit puolukkahillon, paistettujen sipuleiden, perunamuusin sekä porkkanaraasteen kera.  









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti